COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

PDM anunță întruniri non-stop în PMAN

PDM anunță întruniri non-stop în PMAN

Partidul Democrat anunță desfășurarea unor întruniri social-politice non-stop, în perioada 10-30 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale, precum și în fața mai multor instituții de stat.

O dispoziție în acest sens a fost semnată pe 10 iunie de către viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, ca urmare a unor declarații prealabile înaintate de PDM, transmite IPN.

Potrivit dispoziției, PDM planifică întruniri social-politice în fața Guvernului, în PMAN, la Curtea Constituțională, la Ministerul Afacerilor Interne, precum și în fața Procuraturii Generale. Printre adresele menționate în declarațiile prealabile se mai numără și Șoseaua Hîncești, 64, unde este amplasată televiziunea publică, dar și strada Armenească, 44/3, unde se află sediul central al PDM. În dispoziție se mai menționează și alte locații, cum ar fi Ministerul Finanțelor, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Solicitat de IPN, vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, a spus că formațiunea a anunțat anterior că va organiza manifestații pașnice la solicitarea susținătorilor, însă nu a oferit alte detalii.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load