Nicolae Pascaru a adus un mesaj de mulțumire celor care l-au susținut (VIDEO)

Nicolae Pascaru a adus un mesaj de mulțumire celor care l-au susținut (VIDEO)

Liderul Mișcării Naționale "Voievod", Nicolae Pascaru, candidatul PSRM în circumscripția nr. 37 Ialoveni-Căușeni, se declară mulțumit de rezultatul obținut la alegerile parlamentare, notează Noi.md.


Activistul a venit cu un mesaj de mulțumire pentru cei care l-au sprijinit în această campanie, pe care o consideră una complicată și inechitabilă.


„Cei 3600 de oameni care m-au votat, au crezut în mesajul meu, în programul PSRM. Avînd în vedere că această regiune este una pro-liberală, eu sînt mulțumit de rezultate. Am făcut cunoștință cu multă lume din această regiune, am identificat problemele care sînt acolo și ele sînt multe. Aduc mulțumiri tuturor celor care au participat la vot, în special celor care și-au dat votul pentru mine. Vom face tot posibilul ca să nu vă dezamăgim, iar în scrutinul viitor, să putem înmulți această armată. Pentru că 3600 de oameni este o armată, un mesaj, este o voce”, a declarat Pascaru în cadrul unui interviu pentru Noi.md.


Potrivit lui Nicolae Pascaru, lupta politică în circumscripția nr.37 a fost una crîncenă, avînd în vedere numeroasele încălcări admise de contracandidații săi, inclusiv utilizarea resurselor administrative. 


Liderul Mișcării  "Voievod" a mai remarcat că, în ciuda competiției acerbe, a venit timpul ca politicienii să lucreze în interesele cetățenilor și să acorde atenția cuvenită regiunilor.


„Acum va fi un dialog foarte complicat între toți acei care s-au certat în această campanie. A fost una complicată, dar trebuie să fie un dialog, oamenii așteaptă să le fi hotărîte problemele, trebuie să fie creată o punte între unii și alții. Ar fi bine ca politicienii să lese de o parte tot orgoliul pe care îl au și să meargă la negocieri”, a conchis Nicolae Pascaru.


                                          


 


                           


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load