Moldova și Armenia vor extinde cooperarea bilaterală

Moldova și Armenia vor extinde cooperarea bilaterală

Moldova și Armenia intenționează să aprofundeze și să extindă cooperarea bilaterală, precum și să aducă relațiile interparlamentare dintre cele două state la un nivel calitativ nou.


Despre acest lucru s-a discutat în cadrul întrevederii dintre Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Jivan Movsisyan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Armenia în Republica Moldova, transmite Noi.md. 


Ambasadorul Armeniei a transmis felicitări pentru Zinaida Greceanîi din partea președintelui Adunării Naționale a Republicii Armenia cu ocazia alegerii în funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova.


În mesaj este exprimată încrederea că prin eforturi comune se va reuși aducerea relațiilor interparlamentare dintre cele două state la un nivel calitativ nou.


În cadrul întrevederii, oficialii au remarcat caracterul dinamic și pozitiv în relațiile bilaterale dintre cele două țări. Totodată, părțile au menționat necesitatea aprofundării și extinderii cooperării bilaterale între Republica Moldova și Republica Armenia, inclusiv pe dimensiunea parlamentară. 
În context, s-a discutat posibilitatea organizării ședințelor comisiei interguvernamentale mixte pentru cooperare comercial-economică, precum și la nivelul grupurilor de prietenie din cele două legislative.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load