Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Mihăeș, despre Guvernul Sandu: Ei singuri au vrut să plece (VIDEO)

1 dec. 2019,, 16:45   Politică
5162 2

Acesta a fost un cabinet de miniștri slab, iar miniștrii înțegeau acest lucru. Comentariul a fost făcut de analistul politic Roman Mihăeș la emisiunea ”Glavnîi Vopros”.

"Majoritatea experților sînt de acord că guvernul Maia Sandu era slab. Și ea a vrut cumva să scape de responsabilitate. Mulți dintre prietenii mei au lucrat acolo, ei au spus că îi convingea să fie de acord pentru un an. Într-adevăr, guvernul era slab. La 8 iunie, miniștrii trebuiau să-i înainteze ministrului Sandu niște condiții clare. Nu s-a făcut acest lucru și trebuia de întreprins ceva", este opinia lui Mihăeș, transmite Noi.md.

Potrivit analistului, Igor Dodon a propus să fie schimbați măcar cîțiva miniștri.

" Maia Sandu a refuzat acest lucru. Din acel moment s-a dovedit că n-ai cu cine vorbi. Ei au refuzat chiar să spună ce vom avea la iarnă. Cu o săptămînă mai devreme sau mai tîrziu, membrii cabinetului au vrut să plece singuri, iar Sandu a provocat această situație. Ultimele fraze ale lui Dodon au fost: fie alegeri anticipate, fie asumare întregii responsabilității. El a ales a doua opțiune. A găsit un candidat bun, Chicu, pe care l-a susținut și democrații și am obținut o astfel de coaliție

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?