COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ion Sturza: Deocamdată asistăm la “SUS Plaha”!

Ion Sturza: Deocamdată asistăm la “SUS Plaha”!

Fostul premier Ion Sturza a avut un comentariu critic pe marginea evenimentelor petrecute astăzi în Parlament, în mod special inițierea moțiunii de cenzură de către Platforma DA și PAS.

El a calificat aceste evenimente drept acțiuni pe PR bombastice fără de substanță.

”Măsuri epidemiologice, economice, sociale, idei cum să consolidăm societatea divizată, să rezolvăm conflictele mai vechi și să avem o politică externă adecvată? Nu! Doar acțiuni pe RP bombastice fără de substanță în esența lor. În plus, victime ușoare ale „strategiilor” oligarhilor fugari dornici de revanșă. „gîdiliți” un pic la orgoliul propriu, s-au format cozi la funcția de prim-ministru. În conștiința colectivă deja se impregnează ideea că Plahotniuc nu a fost chiar așa de rău, precum și că Voronin ar fi fost un mare om de stat...”, a reacționat Sturza.


Fostul premier a dat de înețeles că eventuala demisie a Guvernului Chicu și înlocuirea sa cu un guvern propus de opoziție va duce la haos și va compromite ideea de schimbare.

”Nu sînt de acord cu sintagma „Jos!” și după, mai vedem. Ce vom vedea? O perioadă de haos și lehamite, un guvern strîns la perete, fără suport politic și care v-a dezamăgi și compromite ultima speranță la schimbare. Guvern care va lua-o din plin pentru eșecul din pandemie și criza economică și care va face imposibilă alegerea Maiei Sandu în funcția de președinte.

Să nu aibă nimeni iluzia că acel guvern va „lucra” pentru Maia Sandu. Dimpotrivă, o „va lucra”. Nivelul de ură reciprocă a atins cote maxime, iremediabile, cred eu. (…)

PS. deocamdată asistăm la “SUS Plaha” !”, se arată în comentariul lui Sturza.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load