COVID-19 în MOLDOVA

Încă doi deputați PD ar putea părăsi partidul. Ce spune Filip

Încă doi deputați PD ar putea părăsi partidul. Ce spune Filip

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că unui deputat din PD i s-ar fi propus suma de un milion de dolari ca să treacă la Pro-Moldova. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni la RTR Moldova.

Liderul PD nu a vrut să dea numele deputatului căruia i s-ar fi propus suma respectivă, dar susține că acesta a refuzat oferta. „Unui deputat PD i s-a propus un milion de dolari ca să treacă la Pro-Moldova și el a refuzat. Nu ar fi corect acum să îi dau numele, a depus plîngere la Procuratura Generală”, a precizat Pavel Filip, citat de unimedia.info.

„Sînt foarte mulți deputați PD care au scris plîngeri la Procuratură”, a mai adăugat Filip, fără a preciza, însă, despre ce sume ar fi vorba.


Totodată, liderul democraților nu exclude că și alți parlamentari ar putea părăsi fracțiunea PD. Acesta a confirmat că în ultima perioadă, deputații Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc nu s-au prezentat la ședințele fracțiunii: „Nu știu cu cine colaborează ei, dar în ultima perioadă într-adevăr au lipsit de la ședințele fracțiunii PD. Sper ca au anumite treburi și că vor reveni și vor participa”.

Întrebat dacă admite că cei doi ar putea pleca nu contra unor sume de bani, în alte partide, ci la PSRM, Filip a menționat:

„Nu exclud absolut nimic, dar privesc cu totul altfel lucrurile, nu țin pe nimeni de mîini și de picioare, dacă cineva va dori să plece, să plece. Dacă va pleca unul sau doi sau trei nu văd nicio catastrofă pentru PD, pentru că am alt scop, nu să rămîn în această majoritate parlamentară sau la guvernare, ci să construiesc alt partid. Oamenii care au rămas în PD vor fi la baza acestui nou partid, sînt sigur că în curînd se vor alătura și alții”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load