COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Filip: Staff-ul electoral comun deja a început să funcționeze

Filip: Staff-ul electoral comun deja a început să funcționeze

Președintele PDM, Pavel Filip, susține că partidele parlamentare de opoziție PAS, Platforma DA, PRO Moldova și ȘOR au un staff comun, care se pregătește de alegerile prezidențiale.

Într-o postare pe Facebook, democratul a menționat că “stafful electoral comun al PAS-PPDA și Candu-Șor, despre care se discuta zilele trecute, deja a început să funcționeze. Împreună s-au înțeles să blocheze activitatea Parlamentului săptămîna trecută, iar azi să nu fie prezenți atunci cînd am discutat proiectele pentru oameni. Se gîndesc la propriii candidați pentru prezidențiale și la felul în care majorările de salarii pentru medici, subvențiile pentru agricultori și Prima Casă pentru militari și polițiști – toate acestea le vor da peste cap planurile pentru alegeri”.

Pavel Filip le-a sugerat oponenților politici să lase la o parte gîndurile despre prezidențiale şi “să ne gîndim mai mult la oameni”.
Amintim că la începutul acestei săptămîni, liderul PRO Moldova, Andrian Candu, a declarat că la alegerile prezidențiale din toamnă formațiunea pe care o conduce o va susține pe Maia Sandu.


Recent, presa a scris că deputatul Maiei Sandu, Dumitru Alaiba, promovează mesajele lansate de formațiunea lui Candu. Totodată, președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, în cadrul unei emisiuni a declarat că Alaiba este una dintre “conservele” lui Vlad Plahotniuc.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load