X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Harunjen, somat să ceară ridicarea imunității parlamentare a unor deputați

5 iul. 2019,, 12:08   Politică
5905 2

Deputata fracțiunii ACUM Maria Ciobanu l-a îndemnat astăzi pe procurorului general, Eduard Harunjen, să ceară de urgență ridicarea imunității parlamentare a deputaților Partidului Șor, notează Noi.md.

Potrivit lui Ciobanu, în contextul ultimelor informații publicate de Kroll cu privire la frauda bancară, jumătate dintre deputații Partidului Șor trebuie să rămînă fără imunitate și dați pe mîna justiției.

„Eduard Harunjen să solicite ridicarea imunității la jumătatea din fracțiunea Partidului Șor. acești oameni trebuie reținuți și dați judecății pentru complicitate la frauda bancară, iar Șor dat în căutare internațională”, a spus Ciobanu.

Menționăm că numele mai multor deputați din fracțiunea Partidului Șor figurează în raportul Kroll 2. Este vorba despre omul de afaceri cu o reputație dubioasă Ilan Șor, protejata sa Marina Tauber și Reghina Apostolova. De asemenea, în raport apare și numele deputatului independent, ales pe una dintre circumscripțiile din regiunea transnistreană, Viorel Melnic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?