TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Furtul miliardului: Șor și Plahotniuc ar putea fi audiați prin Skype

Furtul miliardului: Șor și Plahotniuc ar putea fi audiați prin Skype

Controversații oameni de afaceri, Ilan Șor și Vlad Plahotniuc, ar putea fi audiați peste hotare, în cadrul anchetei Comisiei Parlamentare.

Deputatul Dumitru Alaiba spune că aceștia doi pot fi audiați prin Skype în cazul furtul miliardului.

„În ultimile luni, în cadrul Comisiei pentru investigarea furtului miliardului, condusă de Dl Alexandru Slusari, în care sînt și eu membru, au fost audiați mai mulți demnitari - foști și actuali. Platon, Filat, Drăguțanu, Leancă, Candu, Chetraru, Gurin și mulți, mulți alții. Lista este lungă. Totuși, sînt doi cetățeni care nu au fost audiați și care trebuiesc obligatoriu audiați. Vorbesc de Plahotniuc și Șor”, a scris Alaiba pe Facebook.


Dumitru Alaiba spune că știe că Șor și Plahotniuc sînt fugiți din țară și nu speră să revină de dragul audierilor.

,,Dar noroc de tehnologiile secolului 21. Putem și prin skype, la urma urmei. Este important să îi audiem și pe ei. Sînt sigur că au multe de povestit, iar noi avem foarte multe întrebări anume la ei. Declarațiile lor trebuie să figureze în raport. Dacă se cred cumva nevinovați, asta este o ocazie să ofere o explicație care va figura, într-un fel sau altul, într-un raport oficial. Îi încurajez să se autosesizeze și să ia legătură cu președintele comisiei pentru a stabili o zi și o oră. Noi sîntem ocupați, dar pentru asta timp găsim. Agenda lor, presupun, e ceva mai liberă”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a deputatului Dumitru Alaiba.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load