TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon explică ce caută deputaţii PDM la Președinție: ...De la Şor, nu vă grăbiţi (VIDEO)

Dodon explică ce caută deputaţii PDM la Președinție: ...De la Şor, nu vă grăbiţi (VIDEO)

Președintele Igor Dodon a venit cu o explicație privind prezența unor deputați din Partidul Democrat la Președinție. Dodon spune că el în fiecare săptămînă se vede cu zeci de deputați.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii sale „Președintele răspunde” de pe Youtube.

„Ce caută deputații PD la președinție. Haideți să începem cu aceea că președinția este o instituție publică. Da, este un obiect securizat, că așa sînt regulile statului, dar vreau să spun că săptămînal, în președinție intră circa 1.000 –1.500 de persoane. Noi am deschis ușile pentru copii în această sală și la mine în birou. Eu nu spun că deputații PD vin în excursie, dar dacă doresc, apropo, fracțiunile PD, cine mai sînt acolo... Șor nu vă grăbiți. Alte fracțiuni veniți în vizită, veniți și colegii o să vă facă o excursie în această instituție.


Însă dacă la modul serios, eu în fiecare săptămînă am întrevederi cu zeci de deputați. Da, au fost în această săptămînă cîțiva deputați din fracțiunea PD”, a spus Dodon, transmite Noi.md cu referire la Unimedia.

Igor Dodon a încurajat alți deputați să vină pe la Președinție „dacă au ceva de spus și au ceva de discutat cu președintele țării”, a conchis acesta.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load