Clădirea Președinției va fi dată în exploatare în timpul vizitei lui Erdogan

Clădirea Președinției va fi dată în exploatare în timpul vizitei lui Erdogan

Licitația privind selectarea companiei de construcție care se va ocupa de renovarea clădirii Președinției s-a încheiat cu succes.

Anunțul a fost făcut de către ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Hulusi Kiliç, în cadrul întrevederii cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, transmite NOI.md.

În cadrul discuției purtate, cei doi am făcut un schimb de opinii cu privire la situația curentă, dar și au discutat aspecte legate de dezvoltarea relațiilor bilaterale.

„Așa cum am convenit cu domnul Recep Tayyip Erdoğan, sediul Președinției va fi reparat cu sprijinul Guvernului Turciei, iar lucrările în acest sens vor demara în a doua jumătate a lunii ianuarie. Edificiul urmează să fie dat în exploatare în cadrul vizitei oficiale a președintelui Erdoğan la Chișinău, care va fi efectuată la invitația mea și este preconizată pentru luna mai curent”, a spus șeful statului.

Președintele a mai menționat că Republica Turcia contribuie și la implementarea a zeci de proiecte sociale în Găgăuzia, a căror finalizare este planificată, de asemenea, pînă în luna mai, cînd președintele Turciei va efectua o vizită oficială la Chișinău, dar și la Comrat.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load