Frozen, va fi jucat la Chişinău de actori renumiţi din Odesa

Frozen, va fi jucat la Chişinău de actori renumiţi din Odesa

Magie pe scena Teatrului de Operă şi Balet "Maria Bieşu" din Capitală. Renumitul desen animat "Regatul de Gheaţă" va fi jucat pentru a doua oară de 30 de actori renumiţi din Odesa.

Cu un peisaj desprins parcă din filmul "Frozen", personajele principale Anna şi Kristoff vor lupta cu forţele naturii pentru a-şi salva regatul de la îngheţul veşnic. 

Eroii spun că va fi un spectacol muzical de o oră şi jumătate în limba rusă, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm.

"Prin intermediul spectacolului nostru am încercat să transmitem oamenilor lucruri pe care adesea le uităm. Să ne bucurăm de lucruri mărunte".

Spectacolul, care are la bază renumitul desen animat "Frozen" produs de studioul Walt Disney, reflectă viaţa tinerei visătoare pe nume Anna. Ea porneşte într-o călătorie periculoasă pentru a o găsi pe Crăiasa Zăpezii şi pentru a pune capăt vrajei. Frozen este o poveste care îmbină aventura cu comedia. Spectacolul va fi jucat pe scena din Chişinău în data de 3 ianuarie la ora 13:00 şi 16:00. 

"De data aceasta ca şi data trecută s-a planificat doar un singur spectacol, vînd că cererea este foarte mare s-a decis să fie organizat şi al doilea spectacol. Toţi copii cunosc cine sînt aceşti eroi, ce fel de eroi, în scenă vom avea peste 30 de persoane", a spus Veaceslav Creţu, organizator al spectacolului.

Preţul biletelor variază între 100 şi 300 de lei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load