Din 1 ianuarie va fi pus în aplicare sistemul informațional e-Integritate

Din 1 ianuarie va fi pus în aplicare sistemul informațional e-Integritate

Începînd cu prima zi a anului 2018, sistemul de declarare online a averilor și intereselor personale, e-integritate, va fi funcțional. Iar acest lucru va oferi posibilitatea subiecților declarării să depună declarațiile de avere și interese personale în format electronic, utilizînd semnătura electronică.


Sistemul e-Integritate Autoritatea Națională de Integritate va simplifica procedurile de depunere, arhivare, verificare şi analiză automată a declarațiilor de avere şi interese personale şi va facilita accesul electronic al cetățenilor și instituțiilor interesate la informațiile de interes public.


Acest sistem a fost dezvoltat de către o companie de profil sub egida Centrului de Guvernare Electronică și suportul financiar al Băncii Mondiale și este pus în aplicare de către Autoritatea Națională de Integritate cu suportul Centrului de Telecomunicații Speciale.


Potrivit today.md, declararea electronică a averilor și intereselor personale este o parte integrantă a e-Guvernării, inclusă în Planul de acțiuni pe anul 2014 pentru implementarea Programului strategic de modernizare tehnologică a guvernării.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load