Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Din 1 ianuarie va fi pus în aplicare sistemul informațional e-Integritate

28 dec. 2017,, 16:10   Societate
2565 0

Începînd cu prima zi a anului 2018, sistemul de declarare online a averilor și intereselor personale, e-integritate, va fi funcțional. Iar acest lucru va oferi posibilitatea subiecților declarării să depună declarațiile de avere și interese personale în format electronic, utilizînd semnătura electronică.

Sistemul e-Integritate Autoritatea Națională de Integritate va simplifica procedurile de depunere, arhivare, verificare şi analiză automată a declarațiilor de avere şi interese personale şi va facilita accesul electronic al cetățenilor și instituțiilor interesate la informațiile de interes public.

Acest sistem a fost dezvoltat de către o companie de profil sub egida Centrului de Guvernare Electronică și suportul financiar al Băncii Mondiale și este pus în aplicare de către Autoritatea Națională de Integritate cu suportul Centrului de Telecomunicații Speciale.

Potrivit today.md, declararea electronică a averilor și intereselor personale este o parte integrantă a e-Guvernării, inclusă în Planul de acțiuni pe anul 2014 pentru implementarea Programului strategic de modernizare tehnologică a guvernării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?