Doi fraţi şi-au deschis "afacere" cu droguri. Ce riscă aceştia

Doi fraţi şi-au deschis "afacere" cu droguri. Ce riscă aceştia

Doi frați de 24 și 28 de ani, domiciliați în orașul Strășeni, au fost reținuți fiind suspectați de comercializarea marijuanei pe teritoriul municipiului Chișinău și raionului Strășeni.


În urma investigațiilor, s-a stabilit că suspecții cultivau marijuana într-un laborator improvizat la domiciliu, ulterior recoltau, mărunțeau, ambalau în pachete dozate și comercializau drogurile consumatorilor.


Persoanele reținute au fost condamnate anterior pentru păstrarea de droguri, huliganism și traversarea ilegală a frontierei de stat.


Suspecții au fost monitorizați aproximativ o lună, totodată, au fost efectuate achiziții de control și alte acțiuni care au demonstrat implicarea lor în comercializarea drogurilor.


Astfel, unul dintre ei a fost reținut la intrarea în orașul Chișinău, în timp ce transporta o cantitate de aproximativ 100 gr unui cumpărător, iar altul a fost reținut la domiciliul din Strășeni.


În urma perchezițiilor la domiciliu și în automobil, au fost depistate droguri şi 11 500 de lei - bani proveniți din activitatea criminală desfășurată.


Suspecții au fost arestați pe un termen de 30 de zile. Dacă vinovăția lor va fi demonstrată, ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la şapte la 15 ani.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load