Munteanu, supărat pe Silvia Radu: Nu sînt misogin. Am acasă 5 femei

Munteanu, supărat pe Silvia Radu: Nu sînt misogin. Am acasă 5 femei

Liberalul Valeriu Munteanu a venit cu o replică pentru primarul interimar general, Silvia Radu,după ce aceasta l-a acuzat că ar discrimina femeile și, în primul rând, pe ea.

În context, fostul ministru al Mediului a spus că nu poate accepta aceste acuzații, întrucât are acasă cinci femei - soția și 4 fiice - „și chiar este o ofensă personală destul de mare”.

„După ce m-a învinovăţit în ultimele zile de toate disfuncţionalităţile sale manageriale, doamna Silvia Radu m-a acuzat azi deja şi de faptul că maltratez şi discriminez public femeile. (...) acestă învinuire este extrem de durută pentru mine pentru că am acasă cinci femei — soția și patru fiice și chiar este o ofensă personală destul de mare.

Doamna primar impostor poate glăsui cu ușurință despre faptul că eu sunt principalul vinovat în epopeea cu bradul oligarhic, incriminându-mi inclusiv faptul că eu aș fi „ciopârțit” bradul ucrainean, dar acest eșec antologic îi aparține nu doar Silviei Radu, ci întregii echipe a PD, care a parașutat-o la Primărie”, a mai adăugat Munteanu.

Pentru a accentua veridicitatea argumentului său, liberalul a postat și o poză în care apare alături de cele cinci femei din viața sa.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load