Silvia Radu îi amenință pe bărbații din Primărie

Silvia Radu îi amenință pe bărbații din Primărie

Silvia Radu a făcut un apel către toți angajații Primăriei să respecte drepturile omului și să oprească discriminearea pe bază de gen, notează NOI.md.

Primarul general interimar s-a referit la liberalul Valeriu Munteanu, despre care mai mulți angajați din cadrul Primăriei s-au plîns că discriminează și maltratează femeile. 

„Am auzit cazuri de maltratare și discriminare în Primărie. Am auzit plîngeri că sunt discriminate femeile angajate la Primărie și vreau să vă zic că este intolerabil și, atît cît voi fi eu, nu voi permite așa ceva. Există lideri publici care promovează asta. În timp ce tot globul luptă împotriva acestui lucru, Munteanu public discriminează femeile. Faptul că îi crește barbă nu înseamnă că este mai presus decît o femeie”, a declarat Silvia Radu în cadrul ședinței serviciilor Primăriei.

Primărița i-a atenționat și pe colegii săi bărbați să aibă o atitudine corectă față de colegele femei, altfel ea le va recomanda să îi denunțe.

„Am avut cazuri cînd mi s-a povestit despre aceste lucruri. Haideți să venim cu un exemplu de respectare nu doar a acestei legi, dar a oricărei altei”, a punctat Silvia Radu

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load