Peste 150 de salvatori și pompieri ridicați pe alarmă în această noapte (FOTO/VIDEO)

Peste 150 de salvatori și pompieri ridicați pe alarmă în această noapte (FOTO/VIDEO)

Peste 150 de salvatori și pompieri cu 40 unități de tehnică din sudul țării au fost ridicați pe alarmă în această noapte, anunță NOI.md


Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a se prezenta neîntîrziat la ora 02.00 minute, iar după ce a fost efectuată revista de front au format o coloană gata pentru a se deplasa în localitatea Balabanu, raionul Cahul. 


Salvatorii și pompieri echipați au urcat în autospecialele de intervenție și au mers pentru a desfășura o tabără de cîmp în localitatea stabilită. 


Conform indicației conducerii IGSU, angajații sînt testați într-un exercițiu, pentru a verifica timpul de răspuns într-o situație excepțională de amploare. 
La desfășurarea de luptă participă salvatori din detașamentele de pompieri a raioanelor Cantemir, Vulcănești, Ciadîr - Lunga, Comrat și Cahul. 


Scopul aplicației este de a testa nivelul de pregătire în cazul unei situații de risc, dar și conlucrarea între subdiviziunile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din sudul țării privind managementul și gestionarea lucrărilor de lichidare a consecințelor situațiilor excepționale  în perioada rece a anului. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

 

 Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load