Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Incendiu la Copenhaga: În ce stare se află clădirea Bursei de Valori

17 apr. 14:15   Externe
2925 0

Jumătate din clădirea Bursei de Valori din capitala Danemarcei, Copenhaga, cu o vechime de 400 de ani, unde a izbucnit un incendiu devastator, a fost salvată, însă interiorul a fost grav afectat de apă.

Purtător de cuvînt al serviciilor de urgență din capitală, Frank Trier Mikkelsen, a declarat că pompierii au reușit să salveze jumătate din clădire, iar experții se află încă acolo pentru a monitoriza situația.

În același timp, partea clădirii care supraviețuit incendiului a fost grav avariată de apă, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

În jumătatea de clădire în care s-a produs incendiul, a ars tot ce se afla în interior - din clădire a rămas doar scheletul exterior al pereților. Aceste ruine încă ard, incendiul va fi lichidat în totalitate, probabil, abia joi dimineață.

Reamintim că, în dimineața zilei de marți, în clădirea istorică a Bursei de valori Bersen din centrul orașului Copenhaga, a izbucnit un incendiu. Cel mai mult a fost afectată acea parte a clădirii, unde se afla turla sa.


1
0
1
4
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?