“Gluma” cu care Prinţul Charles i-a frînt inima Prinţesei Diana

“Gluma” cu care Prinţul Charles i-a frînt inima Prinţesei Diana

Prinţul Charles a făcut o “glumă” după ce Lady Di l-a născut pe Prinţul Harry. Cuvintele lui au devastat-o pe Diana.

 

Legătura dintre Prinţesa Diana şi copiii ei a fost mereu una foarte puternică şi vizibilă, însă foarte puţini cunosc un detaliu legat de naşterea Prinţului Harry. După venirea pe lume a primului său copil, William, Prinţul Charles îşi dorea foarte mult o fetiţă. Când a aflat că va naşte tot un băiat, Diana a ţinut acest lucru secret.

În septembrie 1984, Prinţesa Diana a născut al doilea băiat, pe Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, după un travaliu chinuitor de nouă ore, fără anestezie.

În cartea "Diana: Her True Story/Diana: Povestea ei adevărată", Andrew Norton a scris ce i-a povestit Lady Di despre reacţia lui Charles când a auzit că are încă un băiat.

"Charles şi-a dorit mereu o fată. Primul lui comentariu cînd a auzit că va avea tot un băiat a fost: 'Dumnezeule, e băiat!'. Iar următorul: 'Şi are şi părul roşcat'."

Observaţia acestuia, spusă ca o “glumă”, n-a putut ascunde reacţia de surprindere şi de dezamăgire în faţa soţiei sale, care suferise mult pentru a aduce pe lume al doilea copil. A devastat-o pe Diana, scrie Norton.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load