COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cea mai ”colorată” aplicație Google (VIDEO)

Cea mai ”colorată” aplicație Google (VIDEO)

Google Earth este uimitor, din multe puncte de vedere. În funcție de timpul pe care îl petreci în aplicație, poți descoperi lucruri incredibile. Decît să le cauți tu însă, mai bine intri pe Earth View.

La baza Google Earth, se află milioane de cadre imortalizate din satelit pentru a reproduce, în detaliu, planeta noastră pe smartphone-ul din buzunar sau laptopul de pe birou. La baza aplicației Earth View se află doar cîteva mii de cadre din Google Earth, cele mai frumoase, colorate sau fascinante. Mai mult decît atît, colecția este actualizată constant, deci există suficient de multe motive să revii.

Pentru a interacțiunea cu Google Earth View, este suficient să accesezi această adresă web folosind dispozitivul tău favorit și să începi să explorezi. Imaginile de rezoluție foarte bună sînt ușor de descărcat și, de cele mai multe ori, nici măcar nu par să fie desprinse de pe planeta noastră. Din fericire, nu trebuie să te chinui să ghicești foarte mult sursa unui cadru pentru că este trecută în colțul din dreapta jos.


De curînd, Google a actualizat Earth View cu o colecție de aproximativ 1000 de imagini noi, pentru un total de aproximativ 2500. În plus, a introdus instrumente pentru a naviga mai ușor prin ele, într-o interfață ușor de utilizat. În final, durează doar cîteva minute dacă vrei să-ți descoperi următoarea fotografie de tapet pe care s-o folosești pentru a-ți uimi prietenii.

Toate fotografiile din Earth View sînt imortalizate de fotografi virtuali care petrec foarte mult timp navigînd pe Google Earth. În momentul în care cineva găsește un cadru interesant în cele 9323957197.2 hectare din aplicația cartografică, este suficient să realizeze o captură de ecran și să o trimită la Google. În privința sursei imaginilor care ajung pe Google Earth, de cele mai multe ori, acestea sînt imortalizate la rezoluție foarte mare prin intermediul satelitului Landsat 8, pentru ca ulterior să fie procesate cu motorul creat de gigantul din Mountain View, înainte să ajungă online.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load