Preşedintele stiri: 3610

Sfatul pe care Maria Sharapova l-a oferit tuturor mamelor

25 mai. 23:30   Sport
1189 0

Maria Sharapova (36 de ani) s-a retras din tenis la începutul anului 2020, iar peste doi ani și jumătate a devenit mamă pentru prima oară.

Legendara jucătoare i-a dăruit un băiețel omului de afaceri britanic, Alexander Gilkes, numit Theodore.

Admiratorii fostei sportive cred că, față de momentul în care se afla în activitate, rusoaica arată astăzi de nerecunoscut.

Recent, "Masha" a acordat un interviu în care a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă. Printre altele, rusoaica le-a oferit tuturor mamelor un sfat prețios, transmite digisport.ro.

"Multă lume crede că e doar despre bebe, dar pentru ca el să se simtă cel mai bine, dar trebuie să ai și tu grijă de tine. Prima dată ca mamă e foarte ușor să uiți de tine.


Fii blîndă cu tine! Cînd trebuie să ai grijă de cineva, cred că faci o treabă mai bună atunci cînd te îngrijești și pe tine. Uneori, îmi mai flexez bicepșii, nu e cine știe ce, dar măcar fac mișcare.

Cu cît te simți mai tînără și în formă, cu cît mintea și corpul sînt cum trebuie, cu atît mai mult vei proiecta asta și asupra celor din jur", a spus Sharapova.

0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий