Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Petrocub Hîncești a transferat trei jucători. Cine sînt aceştia

4 ian. 2019,, 15:00   Sport
2430 0

Petrocub Hîncești a făcut primele transferuri ale iernii. Echipa antrenată de Lilian Popescu i-a achiziționat pe portarul Dorian Răilean și fundașul central Ștefan Burghiu, ambii de la Sfîntul Gheorghe, dar și mijlocașul defensiv Iaser Țurcanu de la Dinamo-Auto.

Iaser Țurcan s-a transferat de la Dinamo-Auto la Petrocub. El va face 21 de ani pe 7 ianuarie și a mai jucat în cariera sa la Dacia și Academia. În cele 49 de meciuri disputate în Divizia Națională Iaser a evoluat ca fundaș central sau mijlocaș la închidere. Anul trecut, el a bifat trei meciuri pentru naționala de tineret a Moldovei în preliminariile Campionatului European din 2019. Contractul lui Iaser Țurcan cu Petrocub este valabil pentru trei ani.

Portarul Dorian Răilean a semnat pe două sezoane cu Petrocub. El are 25 de ani și a evoluat în cariera sa la formațiile FC Tiraspol, Dacia și Sfîntul Gheorghe, adunînd 94 de meciuri în Divizia Națională.

Ștefan Burghiu, în vîrstă de 27 de ani, a revenit la Petrocub, pentru care a evoluat în sezonul 2016-2017, stagiune în care a marcat două goluri în 14 partide. Apoi, el a jucat în Kazahstan la echipa Zhetysu, iar anul trecut a bifat 20 de prezențe pentru Sfîntul Gheorghe. Cîte 3 sezoane Burghiu le-a petrecut la Nistru Otaci și Zimbru. În total el are șase goluri în 177 de partide în Divizia Națională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?