Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sheriff Tiraspol a început cu dreptul noua ediție a Superligii moldovenești de fotbal

7 aug. 2023,, 16:00   Sport
3864 0

Sheriff Tiraspol a început cu dreptul noua ediție a Superligii moldovenești de fotbal. Campioana în exercițiu a învins cu 1:0 marea sa rivală din ultimii ani, formația Petrocub Hîncești, chiar pe terenul acesteia.

Henrique Luvannor a marcat singurul gol al meciului, în minutul 73, atunci cînd a profitat de o gafă a portarului Cristian Avram. Petrocub a avut cîteva ocazii de gol, iar cea mai mare l-a avut în prim-plan pe Teodor Lungu, care a lovit bara cu un șut de la distanță, în minutul 81.

„A fost destul de dificil. Pe final de meci, Petrocub a avut o ocazie mare de gol, dar este vina noastră. Trebuia să închidem jocul încă pînă la acea fază, să marcăm golul de 2:0.” a declarat după meci antrenorul Sheriffului, Roberto Bordin.

„Consider că echipa noastră a jucat destoinic. Am avut probleme în atac pentru că avem mulți jucători accidentați. Cred că meciul trebuia să se încheie cu scorul de 0:0.” a afirmat antrenorul Petrocubului, Ivan Tabanov, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

Într-un alt meci, Zimbru Chișinău a cedat pe teren propriu în fața lui Milsami Orhei cu 0:1. Fundașul ucrainean Yaroslav Terehov a înscris golul victoriei "vulturilor roșii".

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?