X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Lionel Messi a anunțat plecarea de la PSG

4 iun. 2023,, 11:00   Sport
2326 0

tacantul argentinian va părăsi clubul din Paris, pentru care joacă din 2021 la finalul sezonului. „Vreau să mulțumesc clubului pentru experiența minunată pe care am avut-o la Paris”, a spus Messi.

Atacantul argentinian „Paris Saint-Germain” Lionel Messi și-a luat rămas bun de la echipă înainte de runda finală a campionatului Franței. Tînărul de 35 de ani va părăsi clubul din Paris la finalul sezonului, transmite sportrbc.

„Sînt foarte fericit că am putut să reprezint PSG. Mi-a plăcut foarte mult să joc în această echipă și cu parteneri atît de buni. Vreau să mulțumesc clubului pentru experiența minunată pe care am avut-o la Paris”, a spus Messi într-un interviu pentru ESPN.

ESPN a șters ulterior această postare cu cuvintele lui Messi.

Sîmbătă, 3 iunie, PSG va juca ultima etapă a campionatului Franței împotriva lui Clermont.


Sîmbătă anterior, ziarul spaniol Sport a informat că clubul saudit Al-Hilal urmează să anunţe transferul atacantului argentinian pe 6 iunie.

Messi s-a alăturat la PSG prin transfer gratuit în vara lui 2021, după expirarea contractului cu Barcelona. Contractul argentinianului cu PSG expiră la finalul sezonului. Messi a jucat 40 meciuri în acest sezon, a marcat 21 de goluri și 20 de pase decisive.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?