X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ce compensație vor primi fanii care nu l-au putut vedea pe Messi în Hong Kong

19 mar. 16:15   Sport
2153 0

Fanii lui Lionel Messi care nu au putut să-şi vadă idolul jucînd într-un meci demonstrativ la Hong Kong, deoarece acesta s-a accidentat, vor primi înapoi 50% din preţul biletului, cu condiţia să renunţe la orice pretenţii legale, au anunţat luni organizatorii evenimentului.

Lionel Messi şi clubul său american Inter Miami au provocat furia spectatorilor atunci cînd argentinianul a rămas pe bancă, pe 4 februarie, în timpul unui meci împotriva unei echipe locale de jucători din Hong Kon, transmite Noi.md cu referire la ziare.md.

Messi, de opt ori cîştigător al Balonului de Aur, a invocat ca motiv o accidentare.

Spectatorii plătiseră pînă la 4.800 de dolari din Hong Kong (570 de euro) pentru a asista la meci şi mulţi şi-au exprimat nemulţumirea faţă de absenţa jucătorului, dar mai ales faţă de atitudinea acestuia, întrucît nu s-a adresat publicului pentru a-şi cere scuze.

Jucătorul a fost nevoit chiar să dea explicaţii după aceea, asigurînd lumea că absenţa sa de pe teren nu s-a datorat unor "motive politice" şi reiterînd relaţiile sale "foarte bune şi foarte apropiate" cu China.


Autorităţile din Hong Kong se află în mod regulat în vizorul Statelor Unite şi al Marii Britanii de la introducerea unei legi privind securitatea naţională în acest teritoriu semi-autonom, care a contribuit la reducerea la tăcere a opoziţiei politice.

Organizatorii evenimentului, Tatler Asia, au anunţat în cele din urmă luni că deţinătorii de bilete "achiziţionate prin canale oficiale" pentru eveniment ar putea primi o rambursare de 50%, cu condiţia, în special, să renunţe la orice acţiune în justiţie "în faţa unei instanţe de judecată, a unui tribunal sau a autorităţilor de reglementare".

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?