Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4007

Cum s-a încheiat lupta dintre Alexandr Romanov și bulgarul Blagoy Ivanov

2 iul. 2023,, 09:00   Sport
4065 0

Luptătorul moldovenesc UFC la categoria grea, supranumit King Kong, Alexandr Romanov l-a învins pe bulgarul Blagoy Ivanov în cardul preliminar al turneului UFC Vegas 76 de la Las Vegas.

Lupta a durat toate cele trei runde și s-a încheiat cu victoria lui Romanov prin decizia unanimă a judecătorilor (toate trei - 30-27).

Această victorie a fost a 17-a pentru Alexandr Romanov în cariera sa în MMA, cu două înfrîngeri. Bulgarul Blagoy Ivanov, în vîrstă de 36 de ani, a suferit a șasea înfrângere cu 19 victorii în MMA.

De menționat că mai devreme, cu sprijinul grupului de companii KRONOS și DAAC-Hermes, a fost turnat un film documentar „Alexandr Romanov: calea spre victorie”, realizat de producătorul și scenaristul, jurnalistul Alexandr Stahurschi.

Conversațiile cu Alexandr, antrenamentele, interviurile cu antrenorii și membrii familiei sale din film dezvăluie modul în care un tînăr simplu din Comrat ajunge la titlul de campion în cea mai prestigioasă organizație de MMA din lume. Filmul poate fi vizionat AICI.

8
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?