X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Declarația îndrăzneață a fotbalistului echipei Moldovei, înainte de meciul din Liga Națiunilor

10 oct. 2018,, 17:30   Sport
2778 0

Echipa națională de fotbal a Moldovei este gata să obţină victorii la viitoarele meciuri din cadrul turneului internațional al Ligii Națiunilor.

O declaraţie în acest sens a făcut portarul FC "Sheriff" Serghei Paşcenko în interviul acordat corespondentului Sputnik. Dînsul a intrat în componenţa naţionalei Moldovei în meciurile din octombrie din cadrul Ligii Națiunilor, el împărtăşindu-i corespondentului Sputnik, opinia sa privind importanţa participării echipei naționale la acest turneu internațional, relatează Noi.md.

"Noi sîntem pregătiți din punct de vedere moral. Sîntem deja bine pregătiți, pentru ca să obţinem victoria, inclusiv şi la un astfel de turneu internațional de prestigiu, precum este Liga Națiunilor", a spus Paşcenko.

Portarul echipei „Sheriff“ de la Tiraspol a jucat nu o dată pentru echipa națională a Moldovei și consideră că pentru orice jucător meciurile în tricourile echipei naționale ale țării sale, în mod evident, sînt cele mai importante din cariera lor, iar un nou turneu internațional, unul de talia Ligii Națiunilor, oferă oportunități speciale pentru echipă.

"Liga Națiunilor dă șansa unei echipei naționale de nivelul nostru să ajungă la Campionatul European. Desigur, acest lucru este foarte dificil, dar este interesant, vom vedea, poate că vom avea noroc și ne vom califica la Campionatul European", a menţionat Paşcenko.


Echipa națională a Moldovei a început să joace de pe 8 septembrie în Liga Națiunilor cu meciul în deplasare, la Luxemburg, pierzînd în faţa adversarului cu scorul de 0:4. Al doilea meci a avut loc la Chișinău pe 11 septembrie, cînd echipa Moldovei a jucat remiza cu echipa Belarus. Următorul meci cu echipa națională din San Marino este programat pentru 12 octombrie și se va desfășura și în capitala Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?