Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Cînd va fi finalizată construcția noului stadion de la Comrat?

3 iun. 2020,, 12:30   Sport
3473 0

Lucrările de construcție la noul stadion de la Comrat urmează să se finalizate în luna august a acestui an, transmite Noi.md.

Despre aceasta s-a vorbit în cadrul unei ședințe extinse organizate de bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, la care au participat șefii direcțiilor de profil ale Comitetului Executiv al autonomiei, primarul de Comrat, Serghei Anastasov, reprezentantul organizației contractante, Keskin Jem.

Părțile au discutat despre etapele de construcție a noului complex sportiv din Comrat, menționînd că lucrările de construcție de pe stadion urmează să fie finalizate în luna august a acestui an. Pînă la acest termen urmează să fie efectuate lucrări suplimentare solicitate de autoritățile Găgăuziei de la partea turcă.

La etapa actuală, s-a convenit cu Ministerul Tineretului și Sportului din Turcia asupra unui șir de completări la proiectul Complexului Sportiv. În viitorul apropiat, organizația contractantă va începe amenajarea încăperii pentru tenis de masă sub tribuna estică a stadionului. De asemenea, pe stadion vor fi amenajate două terenuri de minifotbal, un teren de fotbal pentru antrenamente și un teren de volei.

La rîndul lor, autoritățile autonomiei, în colaborare cu Primăria municipiului Comrat, lucrează asupra îndeplinirii obligațiilor de realizare a proiectului.


În cadrul ședinței, șeful Direcției Construcții și Infrastructură a Găgăuziei, Ivan Colioglo, a informat bașcanul despre desfășurarea procesului de conectare a obiectului la rețelele de apă și canalizare, energie electrică și gaze.

Șeful autonomiei a rugat responsabilii să înceapă lucrările de pregătire a programului de personal al Complexului Sportiv, ținînd cont de toate genurile de sport care vor fi practicate la acest obiect.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?