TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Președintele Moldovei a inspectat lucrările de construcție a stadionului din Comrat

Președintele Moldovei a inspectat lucrările de construcție a stadionului din Comrat

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a întreprins o vizită de lucru în Autonomia Găgăuză, unde a avut cîteva întrevederi, inclusiv, împreună cu Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei, a inspectat lucrările de construcție ale stadionului de fotbal din Comrat, transmite Noi.md.

Amintim că decizia cu privire la edificarea acestui obiect a fost luată în cadrul vizitei oficiale a Președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, în țara noastră, care a avut loc în luna octombrie 2018. Atunci, aflîndu-se în Găgăuzia, domnul Erdoğan a promis că va dărui Comratului un stadion nou.


Сomplexul sportiv este construit de către partenerii turci și aproape o jumătate din lucrări sunt finisate. Volumul sumar al investițiilor constituie aproximativ 7 milioane de euro. Inaugurarea stadionului este preconizată pentru vara acestui an. Stadionul va avea o capacitate de 5 mii de spectatori, iar sala de sport care se construiește în imediata vecinătate – circa 120 de persoane.

Președintele țării a salutat mersul lucrărilor de construcție și le-a mulțumit prietenilor turci pentru sprijinul acordat în realizarea numeroaselor proiecte în Republica Moldova și în special în Găgăuzia.

Igor Dodon și-a exprimat încrederea că localnicii care practică sportul vor aprecia la justa valoare noul stadion.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri