COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Unde aleg să meargă bugetarii în mini vacanța de la sfîrșitul lunii august

21 aug. 14:30   Societate
2641 0

Forfotă mare la agenţiile de turism din Capitală. Şi asta deoarece a mai rămas puţin timp pînă la minivacanţa de cinci zile de la sfîrşitul lui august pentru bugetari.

Aceştia au dat buzna încă de la începutul lunii, iar reprezentanţii agenţiilor de turism şi pensiunile s-au pregătit cu oferte pe măsură atît în ţară, cît şi peste hotare.

„Sînt anume grupuri mari de persoane. Noi facem individual pentru ei aparte. sînt grupuri de 50 de persoane de la întreprinderi care vin şi îşi planifică vacanţa, noi le facem individual, atît prin Moldova, cît şi prin România", a menţionat Andrei Tudosan, manager vînzări agenţie de turism.

Ofertele sînt variate şi după buzunarul fiecăruia. Bugetarii pot petrecere zilele libere descoperind locurile frumoase din ţară, dar pot opta şi pentru vacanţe peste hotare, al căror preţ se ridică la cîteva sute de euro.

Şi pensiunile din Moldova sînt solicitate, deşi administratorii acestora spun că majoritatea locurilor sînt rezervate.

"Am făcut un pachet turistic în care te cazezi 4 zile, iar a cincea zi eşti gratuit. 5 zile de cazare în pensiune costă 4.000 de lei pentru 2 persoane cu micul dejun inclus şi acces la piscină", a spus Olesea Cojocaru, administratorul unei pensiuni.

Bugetarii din ţară vor avea o minivacanţă de cinci zile în perioada 27 - 31 august, iar această sîmbătă este lucrătoare pentru pentru data de luni, 30 august.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X