X 
Criza energetică stiri: 1523
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3385

Spînu: „Premier Energy nu va deconecta „Apă Canal” de la energia electrică”

24 noi. 14:13   Societate
1173 0

Orașul Chișinău n-ar trebui să rămînă fără apă, întrucît Premier Energy a dat asigurări că nu va deconecta „Apă Canal” de la energia electrică. Declarații în acest sens au fost făcute de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Premier Energy nu va deconecta „Apă Canal”, iar pentru a evita orice speculație, din informațiile publice făcute de ANRE, costurile energieie electrice ar trebui să ducă maximum la o creștere de 65 bani. Sînt cheltuieli pe care ar trebui să le demonstreze Apă Canal către ANRE. Sper ca primarul capitalei și „Apă Canal”, să găsească soluții cît mai repede”, a declarat Andrei Spînu.

Amintim că, în dimineața zilei de azi, edilul caitalei, Ion Ceban, a declarat că orașul Chișinău ar putea rămîne și fără apă, întrucît „Apă Canal” are datorii mari, fiind nevoită lunar să achite pentru lumină, după noile prețuri, 31 de milioane de lei, și nu 10 milioane cum era pînă nu demult.

Ion Ceban a îndemnat Consiliul Municipal Chișinău să „lase azi politica și să gîndim cum salvăm întreprinderea în contextul în care toate serviciile s-au majorat”.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав