COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6924
Coronavirus stiri: 7690

Primăria Ceadîr-Lunga a permis pensionarilor să pescuiască gratis

22 iul. 18:45   Societate
1592 1

Primăria municipiului Ceadîr-Lunga a luat o decizie prin care permite pensionarilor să pescuiască gratuit şi fără autorizaţie în bazinele acvatice din localitate.

Conform autorităţilor locale, pensionarilor amatori de această îndeletnicire li se va elibera un bilet, ce le va permite să pescuiască în lacurile şi iazurile care sînt proprietate a Primăriei municipiului Ceadîr-Lunga.

„Pescuitul pentru pensionari va fi permis doar de pe mal, în zilele de luni, de la răsăritul pînă la asfinţitul soarelui şi numai cu o undiţă”, scrie presa locală.

În urma pescuitului amator, pensionarii vor putea să-şi oprească nu mai mult de 5 kilograme de peşte pe zi. La fel, este interzis pescuitul mai multor specii de peşte, dacă o unitate cîntăreşte mai puţin de un kilogram.

Permisul de pescuit este uninominal, netransmisibil, conține datele personale ale titularului, tipul permisului (anual/o zi/pensionar) și este valabil în anul procurării (calendaristic).


Plata pentru eliberarea permisului de pescuit sportiv, amator şi de agrement este în mărime de: pentru un an - 300 de lei; pentru o zi - 30 de lei. În cazul pensionarilor: pentru un an - 150 de lei; pentru o zi - 15 lei.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽