COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Polițiștii, carabinierii și polițiștii de frontieră, ies la ”vînat”

21 oct. 10:02   Societate
2021 0

Ministerul Afacerilor Interne lansează Operațiunea de prevenire „Toamnă sigură!”.

Scopul principal al acestei operațiuni este îmbunătățirea timpului de reacție pe mai multe segmente privind prevenirea și descurajarea încălcărilor și infracțiunilor.

Ineditul acțiunii constă în implicarea simultană a trei subdiviziuni ale Ministerului: colegii din cadrul Inspectoratului General al Poliției, Inspectoratului General de Carabinieri și Inspectoratului General al Poliției de Frontieră vor forma echipe mixte și vor munci împreună pentru siguranța oamenilor.

Polițiștii, carabinierii și polițiștii de frontieră, în echipe comune, vor fi prezenți și vizibili în toată țara, vor efectua patrulări în traficul rutier, vor monitoriza respectarea măsurilor de protecție împotriva Covid-19 și vor asigura ordinea și securitatea publică pentru a preveni infracționalitatea - inclusiv cea transfrontalieră.

În plus, echipele mixte vor efectua patrulări cu diferite autoturisme ale subdiviziunilor MAI - indiferent de tipul acțiunii în care vor fi implicate. Așa că să nu mire pe nimeni dacă o mașină a Poliției de Frontieră sau a Carabinierilor va fi parcată pe acostamentul drumului în scopul prevenirii accidentelor rutiere sau invers, polițiștii și carabinierii vor fi prezenți la hotarul țării în scopul asigurării securității transfrontaliere.
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X