Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Prima misiune de menținere a păcii a angajaților MAI în Kosovo

19 apr. 21:00   Societate
2400 0

Astăzi, pentru prima dată în istoria Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a avut loc ceremonia oficială de detașare a celor trei angajați din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri pentru participarea la operațiunea internațională de menținere a păcii din Kosovo.

Șeful MAI, Adrian Efros, a evidențiat importanța participării carabinierilor la misiuni și operațiuni internaționale pentru Republica Moldova, notează Noi.md.

,,Această misiune în Kosovo este o oportunitate pentru acești bravi angajați ai MAI să-și demonstreze abilitățile și competențele profesionale, iar pentru Republica Moldova să-și consolideze poziția în comunitatea internațională".

Căpitanul Ion Luchianic, unul dintre cei trei carabinieri detașați, a reiterat angajamentul său față de reprezentarea demnă a țării noastre în această misiune.

,,Pentru noi este o onoare, dar și o responsabilitate să reprezentăm cu demnitate Inspectoratul General de Carabinieri, Ministerul Afacerilor Interne și Republica Moldova, într-o misiune internațională de menținere a păcii, unde vom realiza activități de stabilizare și menținerea a păcii în regiune de rînd cu reprezentați de peste 20 de națiuni”.


2
0
1
4
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?