Fum și panică la bordul unui avion Fly One. Zeci de cetățeni așteaptă să ajungă în Moldova

28 mar. 13:07   Societate
9938 0

Zeci de pasageri care urmau să ajungă în Republica Moldova din Tel Aviv, așteaptă de doua zile să revină în țară, anunță Noi.md

UPDATE 13.07 “Astăzi, toți pasagerii au primit mesaj pentru check-in. Au ajuns singuri, din cont propriu, la aeroport…și acum stau nedumeriți afară, căci zborul nu este afișat/ planificat”, a spus unul din pasageri pentru Noi.md.

UPDATE 10.36 Un cititor Noi.md, a declarat că zborul 5F448, planificat pentru data de 26 martie nu a fost posibil. Asta deoarece, tot salonul aeronavei s-a umplut cu fum, chiar înainte de decolare, în timp ce toți pasagerii se aflau înăuntru.

Potrivit martorului, oamenii au fost scoși din avion fără ca să le fie oferită vre-o explicație. Aceștia au fost nevoiți sa aștepte ore bune pe aeroport, ulterior, au fost cazați într-un hotel din zonă. Chiar și așa, pasagerii spun că nu au fost aprovizionați cu hrană, fiind nevoiți sa suporte toate aceste cheltuieli din propriul buzunar.

Abia spre seara zilei de 27 martie, cei cazați au fost anuntați că, cel mai probabil, astăzi la amiază, urmează să zboare spre Moldova cu altă cursă programată. La ora actuală însă, așa și nu știu nimic despre zbor, și încă mai așteaptă în hotel detalii despre revenirea în țară.


Reprezentanții companiei Fly One nu au comentat deocamdată incidentul.

0
0
0
5
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий