X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Zboruri deviate în Marea Britanie și Irlanda

7 apr. 13:20   Externe
2752 0

Pasagerii companiilor aeriene s-au confruntat sîmbătă cu probleme pe aeroporturi din unele regiuni ale Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord din cauza anulării unor zboruri.

Situația a fost cauzată de o furtună puternică, care s-a abătut asupra ambelor ţări şi a provocat pene de curent ce au afectat mii de gospodării irlandeze.

Perturbarea cauzată de furtuna Kathleen, denumită astfel de Serviciul irlandez de meteorologie – a 11-a furtună din sezonul 2023-2024 care a primit nume – a deviat orarul curselor aeriene pe aeroporturile din Irlanda şi Marea Britanie, inclusiv pe Aeroportul Manchester şi Aeroportul Belfast City, notează Noi.md cu referire la g4media.ro.

Aeroportul din Dublin a anunţat că a recomandat călătorilor să ţină legătură cu compania lor aeriană pentru a fi la curent cu informaţiile actualizate, după ce condiţiile meteorologice de pe alte aeroporturi au condus la unele anulări şi devieri ale curselor.

EasyJet a declarat că, din cauza impactului furtunii, unele zboruri către şi dinspre „Isle of Man şi Belfast International nu au putut opera” sîmbătă.

În Scoţia, serviciile feroviare şi de feribot au fost, de asemenea, afectate şi s-au confruntat cu întreruperi de funcţionare din cauza furtunii Kathleen, serviciile feroviare scoţiene implementînd restricţii temporare de viteză.


2
0
0
4
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?