COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Încet, încet Moldova se aliniază țărilor care au infrastructuri rutiere moderne

Declarație: Încet, încet Moldova se aliniază țărilor care au infrastructuri rutiere moderne

Moldova și cetățenii aceste țări merită nu doar drumuri bune, ci și gări auto cu infrastructuri moderne. Declarația a fost făcută de administratorul Societății pe Acțiuni „Gările Auto Moderne”, Iurie Moroz, în cadrul unui mesaj cu ocazia Zilei profesionale a automobilistului și drumarului.

Moroz a precizat că, în prezent, infrastructura rutieră din Republica Moldova cunoaște un amplu proces de transformare.

Încetul cu încetul se implementează standarde noi, moderne, iar Moldova se aliniază țărilor care au infrastructuri rutiere moderne. Și în domeniile conexe, la fel au loc schimbări în bine. Pentru mine este un prilej de a remarca procesul ambițios și destul de important pe care-l avem în derulare și care urmează a fi finalizat cu modernizarea tuturor garilor auto”, a spus administratorul S.A. „Gările Auto Moderne”.


Moroz a mai spus că planurile pe care le are instituția reprezintă nu doar un angajament, ci și o mare dorință de a contribui astfel la modernizarea țării, în general.

De menționat că întreprinderea de Stat Gările și Stațiile Auto a fost concesionată netransparent, cu încălcarea legislației și favorizînd o anumită companie. La această concluzie au ajuns membrii Comisiei de anchetă a modului de privatizare și concesionare a proprietății publice între anii 2013-2019. Potrivit președintelui comisiei, în acest caz a fost practic trasă la indigo aceeași schemă ca în cazul privatizării companiei Air Moldova.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load