Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Primăria Chișinău îmbunătățește condițiile de joacă pentru copiii

19 apr. 17:45   Capitala
1920 0

Primăria Chișinău a finalizat cu succes modernizarea terenului de joacă pentru peste 400 de copii de la Grădinița-creșă nr. 33 din Cricova, pentru a oferi condiții sigure și atrăgătoare pentru dezvoltarea armonioasă a preșcolarilor.

La solicitarea administrației grădiniței, Primăria Chișinău a amenajat terenul de joacă cu dale și gazon din cauciuc, oferind astfel un mediu modern și captivant pentru activitățile în aer liber ale copiilor.

În cadrul întîlnirii cu primarul de Cricova, Victor Slobozianu și directoarea grădiniței, Aliona Didenco, primarul general, Ion Ceban a discutat despre proiectele investiționale comune, printre care se numără reparația sălii de muzică și a intrărilor pe teritoriul instituției preșcolare.

„Investițiile municipale în infrastructura educațională au crescut esențial. Doar în suburbii, am reușit să construim două grădinițe și să punem bazele temeliei la a treia, am extins, reparat și modernizat grădinițele, inclusiv am dotat instituțiile cu mobilier și materiale didactice pentru educarea și dezvoltarea copiilor”, a declarat primarul general, Ion Ceban.

În ultimii patru ani, Primăria Chișinău a cofinanțat proiecte de dezvoltare a infrastructurii din Cricova în valoare de aproape 17 milioane de lei, investind în diverse inițiative precum construcția rețelelor de canalizare, a stației de epurare, extinderea și modernizarea iluminatului stradal, construcția acoperișului la Gimnaziul nr. 77 și la Liceul Teoretic „Al. Mateevici”, reparația capitală a Centrului de Sănătate, construcția infrastructurii sportive și modernizarea transportului public municipal.


6
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?