X 
Incendii stiri: 690
Cazul Șor stiri: 590
Preşedintele stiri: 3734

Declarație: „CCA necesită schimbări”

22 feb. 2021,, 11:35   Societate
1783 0

Consiliul Coordonator al Audiovizualului din Moldova necesită schimbări în vederea sporirii eficienței activității sale.

Opinia aparține deputatului în Parlamentul Moldovei din partea PSRM Adrian Lebedibschi, președinte al Comisiei pentru cultură, știință, educație, tineret, sport și mass-media, și a fost exprimată, comentînd recentele declarații cu privire la activitatea CCA.

Astfel, în cadrul unui interviu Ambasadorul UE în Moldova, Peter Michalko, a supus unei critici activitatea CCA, iar mass-media a difuzat informații, potrivit cărora Consiliul nu-și îndeplinește funcțiile, devenind o bîtă politică împotriva celor indezirabili.

„Într-adevăr, principalele funcții ale CCC sînt coordonarea și nu organizarea represiunilor împotriva mass-media nedorite. În ultima perioadă au fost multe critici în adresa sa. Acum acesta are o nouă conducere căreia i s-a dispus să pregătească o analiză a muncii depuse și a situației în ansamblu”, a spus Adrian Lebedinschi.

El consideră că situația se va clarifica după 3 martie.


„Pînă la această dată, în Comisia parlamentară de profil urmează să fie prezentat un raport și propuneri cu privire la modul de îmbunătățire a activității acestui Consiliu. Vom discuta cu reprezentanții canalelor TV și radio, vom afla opiniile lor, vom asculta sugestiile. Cred că după aceea vom decide cu toții împreună ce să facem și cum să creștem eficiența CCA”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?