Declarație: Acum este rîndul procurorilor să se teamă și să facă obiectul urmăririi penale

Declarație: Acum este rîndul procurorilor să se teamă și să facă obiectul urmăririi penale

Încă nu demult, procurorii din Moldova „desenau” procese penale împotriva deputaților și a înalților funcționari, erau angajaţi în manipulări și fraude, executau ordine politice, avînd impresia că sînt atotputernici și inspiră spaimă, dar acum, cetățeni procurori, este rîndul vostru să vă fie frică și să faceți obiectul urmăririi penale, dar de data aceasta în conformitate cu legea. Și acest lucru este logic!


Este opinia exprimată de președintele fracțiunii Partidului Socialiştilor, Vlad Batrîncea, pe pagina sa dintr-o reţea de socializare, transmite Noi.md


El a reamintit că, în conformitate cu prevederile Codului Penal al Republicii Moldova, traficul de influență, abuzul de serviciu, urmărirea din motive inventate, încălcarea vieții private, a corespondenței, a imunităţii reprezintă infracţiuni care prevăd sancţiuni.


„Desigur, implicarea dvs. în aceste episoade criminale nu scutește poliția și SIS de răspundere. Acum e rîndul domniilor voastre. E rîndul să vă temeți și să faceţi obiectul urmăririi penale. Dar de data aceasta – în conformitate cu legea. Și acest lucru este logic!", a subliniat Vlad Batrîncea.


El a reamintit, de asemenea, că bumerangul este o armă de aruncat, care se întoarce la cel care o aruncă.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load