COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum să vă distrați de Ziua Copilului în condiții de coronavirus

Cum să vă distrați de Ziua Copilului în condiții de coronavirus

Activități în masă, care se desfășoară de obicei de Ziua Internațională a Copilului, anul acesta nu vor fi din cauza coronavirusului. Cu toate acestea, chiar și în astfel de condiții, copiii au posibilitatea să se distreze în această zi de sărbătoare. Companiile specializate în animație pentru copii au pregătit un program online sau sînt gata să organizeze o sărbătoare cu deplasare la domiciliu, scrie publika.md

"În această situație, trebuie de respectat distanța și să stăm în izolare. Dar sîntem gata să ne întîlnim cu copiii online. Difuzarea noastră va fi disponibilă gratuit pe Facebook. Așa că noi oricum ne vom întîlni cu copiii: ei vor fi acasă, iar noi - pe planeta noastră", a spus antreprenoarea Elena Grădinaru.

Unele companii propun amenajarea unui teren de joacă în curtea casei. Pentru copii vor construi un turn de basm, vor instala o tranbulină, leagăne.


"Pentru 1 iunie, de Ziua copiilor, noi avem multe oferte. Avem pahare zburătoare, lanterne tematice, baloane cu heliu, figuri de diferite culori și dimensiuni. Există părinți care au comandat deja compoziții din baloane și figuri pentru1 iunie", - a spus decoratoarea Olga Rotaru.

Prețul arendei unui teren de joacă mare cu liane, trambuline și tobogane, labirinturi și jucării - de la o mie și jumătate de lei pe zi.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load