Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 588
Preşedintele stiri: 3731

Cum a comentat Gavrilița protestul de duminică din centrul capitalei al opoziției?

21 iun. 2022,, 07:15   Societate
3358 0

Prim-ministrul Natalia Gavriliță consideră că toți cetățenii au dreptul de a protesta, însă în cazul în care sînt încălcate anumite prevederi legale, acestea nu trebuie permise. Opinia a fost exprimată în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la PROTV Chișinău, informează Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Exista acest drept de a protesta, de a organiza manifestații, însa noi avem lege, avem anumite acte normative care trebuie respectate și dacă nu sînt respectate, atunci nu trebuie să fie permise. Au fost documentate careva încălcări, de aceea nici nu s-a permis amplasarea acestei scene, dar au fost și unii artiști care am văzut că după ce și-au dat seama că sînt implicați într-un joc politic murdar au renunțat să cînte”, a mai adaugat șefa guvernului.

Reamintim că un protest împotriva actualei puteri din R.Moldova a avut loc, duminică, la Chișinău. Oficial, acțiunea de protest a fost organizată de Mișcarea Civică „O viață nouă!”, însă printre cei mai activi vorbitori la mitingul de protest s-au numărat reprezentanți ai Partidului Șor, printre care și vicepreședintele acestui partid, Marina Tauber. Marina Tauber se află în prezent sub control judiaciar. Protestatarii aduși organizat de partidul Șor în PMAN, au mărșăluit către IGP pentru a cere eliberarea tehnicii pentru organizarea unui concert cu participarea mai multor vedete din Rusia. În cele din urmă concertul nu a mai fost posibil de desfășurat, iar manifestanții s-au dus acasă.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?