COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6861

Ceadîr-Lunga a primit în dar un lot de cărți în limba rusă

5 iun. 2020,, 15:30   Societate
2320 0

Reprezentanța Rossotrudnicestvo în Moldova a transmis în dar regiunii de sud a Moldovei un lot de cărți în limba rusă, transmite Noi.md.

În special, Centrul Rus de știință și cultură a continuat acțiunea de donare a cărților în limba rusă, prilejuită Zilei limbii ruse, transmițînd loturi de cărți bibliotecii publice raionale din orașul Ceadîr-Lunga, precum și Liceului Teoretic din Ceadîr-Lunga ”V. Mașkov”.

Transmiterea solemnă a literaturii a avut loc la Biblioteca raională, în care în septembrie se preconizează deschiderea secțiunii "Lumea cărții ruse".

La eveniment a participat șeful reprezentanței "Rossotrudnicestvo" în Moldova, Mihail Davîdov, președintele raionului Ceadîr-Lunga, Gheorghe Marangoz, directorul bibliotecii Liubovi Monastîrlî și directorul liceului, Liubovi Terzinova.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽