COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Candu dezvăluie misterul ”Casei Albe” a lui Luncașu

Candu dezvăluie misterul ”Casei Albe” a lui Luncașu

Democratul Andrian Candu afirmă că nu cunoaște detalii despre moartea omului de afaceri Iurie Luncașu, care a fost apropiat cu Vladimir Plahotniuc și a evitat să spună dacă crede în versiunea unui suicid.

„Nu vreau să mă dau cu opinia. Eu iau în considerare ceea ce spun oamenii apropiați. Existau și probleme de sănătate, starea lui emoțională”, a comentat Candu la „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8.

Întrebat cui aparține „Casa Albă” din Valea Morilor, despre care a scris Luncașu în biletul său de adio, Andrian Candu a declarat că nu are idee unde se află imobilul și nu a fost niciodată invitat acolo. Acesta se arată sigur de faptul că imobilul de lux nu-i aparține nașului său.


„Nu cunosc nici unde-i, nici măcar cum arată. Nu cred că domnului Plahotniuc îi aparține proprietatea. Dumnealui îmi era vecin pe strada Bulgară. Știu că era în fiecare zi la partid și în apartamentul de pe Bulgară”, a adăugat Candu.

Amintim că Iurie Luncașu a fost găsit împușcat în cap în seara zilei de 17 august. Inițial se vorbea despre un suicid, dar procurorii au inițiat o cauză penală pentru „omor intenționat”. După două zile de anchetă la procuratura sectorului Buiucani, dosarul la fost preluat de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), prin ordinul procurorului general interimar Dumitru Robu, invocîndu-se „caracterul complex al cauzei penale”.

Familia omului de afaceri nu exclude versiunea „determinării la sinucidere”, avînd în vedere progresul bolii de care ar fi suferit Luncașu – „scleroză multiplă” și a impactului emoțional pe care l-ar fi avut asupra acestuia unele „învinuiri nefondate” lansate în presă în ultima perioadă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load