X 
Puterea stiri: 7332
Criza energetică stiri: 1081

Aviația civilă a Republicii Moldova marchează 78 de ani

19 sep. 12:30   Societate
863 0

În acest an, pe 19 septembrie, aviația civilă a Republicii Moldova marchează 78 de ani.

„Putem spune cu mîndrie că am avansat semnificativ în realizarea obiectivului de modernizare a acestui sector. Pe an ce trece, aviația națională devine tot mai matură și mai pregătită să facă față cerințelor timpului.

Aviația civilă joacă un rol cheie în afacerile umane. Ne permite să descoperim minunata diversitate geografică și culturală din lume. Ne permite să învățăm și să beneficiem unul de celălalt. Conectează societățile prin intermediul călătoriilor și comerțului global, promovînd accesul la alimente, educație și asistență medicală. Aceste beneficii fiind esențiale pentru realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă.

Industria aeronautică din țara noastră funcţionează deja într-un cadru complex de standarde, stabilite atît la nivel mondial, cît şi la cel regional şi naţional. Aceasta ne face să fim încrezători privind evoluția în ascensiune și în perioada ce urmează.

Orice transformări însă nu pot fi realizate fără dedicarea și implicarea adevăraților profesioniști - cei care asigură reglementarea eficientă şi încurajează aplicarea unor standarde înalte de siguranţă, piloți, personal navigant, controlori de trafic aerian și tot stafful tehnic. Toate rezultatele obţinute se datorează efortului comun depus şi doar împreună putem atinge noi trepte pe scara succesului”, se arată în mesajul Autorității Aeronautice Civile.


Cu ocazia Zilei Aviației Civile, AAC a adresat felicitări întregului personal din industria aeronautică: „Fiți mîndri de fiecare realizare, pentru că activitatea noastră în ansamblu este în serviciul pasagerilor! Vă uram succes în îndeplinirea misiunii de asigurare a unor servcii de transport aerian accesibile, sigure și calitative. Vă dorim multă sănătate, fericire și împlinirea aspirațiilor personale întotdeauna la înălțime”.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав