COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 610 688   INFECTAȚI 259 549(+71)   TRATAȚI 252 104     DECESE 6255(+0)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2829
Puterea stiri: 6304
Coronavirus stiri: 7255

Alexandru Jizdan a comentat filmulețul în care împușcă din Kalașnikov cu Renato Usatîi

18 iun. 14:18   Societate
1467 0

Alexandru Jizdan a venit cu o reacție după ce membrul PPDA, Dinu Plîngău, a publicat pe pagina sa de Facebook un video în care Renato Usatîi și Alexandru Jizdan sînt surprinși la un tir, unde trag în ținte din mai multe arme de foc.

Potrivit lui Jizdan, imaginile video publicate datează din perioada cînd nu deținea funcția de ministru și nici deputat nu era, transmite noi.md cu referire la Știri.md.

"Un deputat a publicat imagini video în care sînt vizat și pentru că e firesc să se regăsească în aceste știri și reacția mea, vin cu o precizare în acest sens.

Acestea datează din perioada cînd eu nu dețineam funcția de ministru și nici nu eram deputat, cu cel puțin 10 ani în urmă.

În perioada activității mele operative am avut comunicare și relații cu diferite persoane, inclusiv actuali politicieni. În acele timpuri mergeam la tir de 3 ori în săptămînă, acolo am întîlnit diferiți oameni.


Nu prea înțeleg în ce constă uimirea deputatului care a postat aceste imagini, atîta timp cît în ele cîteva persoane se află la trageri pe un poligon. Nu cred că e cazul să explic ce presupune activitatea specială de investigații și alte dedesubturi din acest domeniu", a menționat Jizdan.

Totodată, politicianul a subliniat că întrevederile pe care le-a avut cu Renato Usatîi nu au avut nicio influență asupra domeniului pe care l-a gestionat.

"Ce ține de relația cu Usatîi, am mai comentat acest subiect cînd în public au mai apărut informații despre întîlnirile noastre. Reiterez, acestea s-au întîmplat prin prisma activității mele și nu au avut nicio influență asupra domeniului pe care l-am gestionat.

Recomand celor care încearcă să pună accente eronate și să influențeze opinia publică, să caute ilegalități și probe legate de încălcarea legii, dar nu arhive de la trageri, zile de naștere sau întîlniri la cafea. Astfel de amintiri are fiecare politician, care nu s-a născut în Parlament și care are dreptul să comunice și să se întîlnească cu cine vrea el", a mai scris Jizdan.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽