X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1124

A fost lansat site-ul lemne.md

15 sep. 15:04   Societate
2615 0

Platforma online lemne.md a fost lansată, astăzi, reprezentînd un sistem informațional de gestionare a procesului de distribuire a lemnelor în Republica Moldova, util pentru cetățeni și primarii localităților.

Accesînd pagina web, poate fi găsită informația despre cel mai apropiat ocol silvic, fiind astfel facilitat procesul de aprovizionare a populației cu lemne de foc.

Pentru a afla ce ocoale silvice deservesc fiecare localitate va fi utilizată opțiunea de căutare, disponibilă pe lemne.md. Astfel, indicînd localitatea, persoanele interesate vor afla denumirea ocolului silvic și localizarea exactă, persoana de contact și numărul de telefon al acesteia, stocul disponibil pentru vînzare, dar și prețurile stabilite de ocolul silvic, în funcție de specia lemnului de foc.

De asemenea, pe lemne.md pot fi găsite răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, precum cantitatea de masă lemnoasă care poate fi cumpărată, prețurile acesteia, deciziile Comisiei pentru Situații Excepționale privind planul de acțiuni de aprovizionare cu lemne de foc pentru perioada rece 2022-2023.

Și linia verde 08001010 a fost conectată la această platformă, apelurile fiind preluate prin intermediul sistemului.


Platforma este administrată de Ministerul Mediului al Republicii Moldova în colaborare cu Centrul Unic de Gestionare a Crizei.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав