Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1746

Radu Sîrbu, despre reunirea O-Zone

19 aug. 2021,, 18:45   Showbiz
3456 0

În anul 2014, trupa O-Zone spărgea toate topurile muzicale cu hit-urile “De ce plîng chitarele” sau “Dragostea din tei”.

Chiar dacă s-au despărțit, cei trei foști membri au rămas în domeniul artistic și nu exclud ca, pe viitor, să apară în aceeași formulă, pe scenă, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Radu Sîrbu, unul dintre cei trei soliști din celebra formație, a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Playtech.ro, despre un posibil concert împreună, cît mai curînd posibil.

"Știu că foarte multă lume și, mai ales, fanii noștri își doresc nespus de mult acest lucru. Și, vorba cîntecului nostru “de ce plîng chitarele”, ”ce-a fost nu s-a pierdut”, chiar dacă nu mai sîntem activi în cadrul trupei, O-Zone există pe platformele de streaming online, sîntem în continuare ascultați la fel de mult cum sînt și artiștii actuali care activează în prezent.

Pentru asta sînt extrem de recunoscător fanilor noștri care nu ne-au uitat și sînt activi la fel ca și în timpul de glorie. Dacă ne vom reuni sau nu, aș avea un singur răspuns, niciodată să nu spui niciodată…


Probabil vom mai reveni pentru fanii noștri cu un concert cînd va fi cazul. Momentan sînt destul de implicat în proiectele mele actuale și trăiesc în prezent, chiar dacă am un trecut de care sînt extrem de mîndru și recunoscător", a declarat Radu Sîrbu.

Totodată, artistul a menționat că ocazional mai vorbește cu foștii săi colegi de trupă, Dan și Arsenie.

”Cu Arsenie avem și o colaborare recentă, o piesă care se numește “Lay Down””, a precizat Sîrbu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий