Cazul Șor stiri: 599

Radu Sirbu dupa remixul piesei Dragostea din tei revine cu un videoclip

16 sep. 2022,, 11:45   Showbiz
2799 0

La scurt timp după lansarea celui mai nou single “În Ochii Tăi” și al remixului “Dragostea din tei”, Radu Sirbu continuă să ne bucure cu alt material nou. De data aceasta interpretul lansează pentru fanii săi un videoclip muzical pentru cel mai recent single al său “În Ochii Tăi”.

Videoclipul a fost filmat și produs în România de către tânără echipă Rassada Music și a fost creat conceptual ca și cum am pătrunde în arhiva personală al artistului alături și partenera să, Sianna.

”Nu mi-a fost dificil să joc acest rol și mi-a plăcut mult ideea videoclipului din prima. Viața noastră este suficient de colorată și uneori bate filmul, deci nu mai e nevoie să inventăm alte scenarii, așa că pur și simplu am mers pe lucruri trăite și am avut destule în acești mulți ani de relație. Trăim într-o lume în care cuplurile vor să pară perfecte deși știm foarte bine câtă perfecțiune poate exista între doi oameni imperfecți… Noi nu ne-am axat niciodată relația pe perfecțiune din contra am recunoscut că ne certăm, că greșim dar suntem dispuși să facem sacrificii și să mergem înainte pentru că unde există iubire, trebuie să existe și soluții… Până la urmă că să citez finalul acestui videoclip: iubirea trebuie să fie un pic de nebunie”, a spus Radu Sîrbu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?